Branza de burduf combinata cu diverse mirodenii si unt este cea mai buna crema pentru aperitiv! Este cremoasa, usor iute si aromata! O poti intinde pe bucatele mici de paiine prajita, poti face platori de aperitiv sau o poti pastra in recipienti ermetici in frigider pentru sandvisuri atunci cand este nevoie si tot iti mai ramane timp pentru a te pregati de o iesire in aer liber sau pentru te miri ce altceva!
Dificultate-foarte usor
Timp-10min
Cost-ieftin
Ingrediente
- -150g branza de burduf la temperatura camerei
- -50g unt moale, pe care il scoti din frigider cu o ora inainte sau il inmoi la microunde
- -1 lingura de seminte de chimen
- 3-5 fire de cimbrisor verde, sau 1 fir de cimbru verde, numai frunzulitele
Mod de preparare
Se amesteca untul cu branza de burduf pana ajunge o compozitie omogena. Se adauga semintele de chimen, frunzulitele de cimbrisor, care este suav sau daca doresti o aroma mai puternica pui frunzulite de cimbru, verde, amesteci bine de tot si gata! O poti pastra la frigider sau o poti pune pe bucatele mici de paine prajita, ca un aperitiv, la o petrecere sau o masa in familie, decorate cu seminte de in sau chimen si frunzulite de busuioc italian.
Tips
Este mai buna daca a stat cateva ore macar la rece, ca sa difuzeze aromele. Eu o fac de seara pentru dimineata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Anunta-ma de orice vrei, aici!
Let me know, here!