16 noiembrie 2010

Energizant cu miere si citrice

Pana acum, desi suntem la mijlocul lui noiembrie, vremea a fost calda si insorita, "vara indiana" asa cum zicea Joe Dasin, iar noi ne puteam plimba chiar si in sandalute pe strada, dar de azi-maine vine iarna!

Pentru ca iarna sa nu ne prinda, pentru a suta oara, nepregatiti, va propun un amestec foarte simplu de citrice si miere care are ca un efect o crestere a imunitatii si a rezistentei organismului in vederea frigului care va veni. Recunosc totusi ca ma bucur ca un copil atunci cand ninge sau cand zapada acopera toti copacii!

Dificultate-simplu

Timp-5min
Cost-ieftin

Ingrediente

  • 1 lamaie

  • 1 grepfruit

  • 1 ingura miere

  • 1-2linguri de nuci daca vrei, eu nu am pus


Mod de preparare

Cureti lamaia si o cureti ca in foto. Indepartezi membranele albe ca sunt amarui deasupra unui castron si o rupi cu mana in bucati.Faci exact la fel si cu grepfruit-ul.

Adaugi 1-2 linguri de miere si amesteci bine. Le poti pastra in frigider intr-un recipient bine inchis, dar nu mai mult de 1 zi ca sa puteti beneficia de toate vitaminele!
Tips

Este un amestec de citrice si miere perfect pentru dimineata, pentru ca furnizeaza energie, vitamine si cred ca ajuta si la detoxifierea ficatului.

Stiu ce pofta ai de dulciuri atunci cand tii dieta, asa ca asta e dulce si foarte sanatos in acelasi timp!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunta-ma de orice vrei, aici!

Let me know, here!