01 decembrie 2010

1 decembrie

Este atat de frig!!!!!


Cum putem sta la coada, pe o reme ca asta, pentru o portie de ceva, nu pot sa inteleg! Pot sa inteleg ca suntem saraci, dar mi-e greu sa inteleg de ce suntem necivilizati. De ce ne inghesuim, de ce ne place sa stam la cozi, de ce ne place sa ne umilim.


 Suntem atat de neobisnuiti sa avem demnitate, sa punem noi, in primul rand, pret pe noi insine, incat orice bucata de paine ne poate cumpara? Credeti ca lucrurile se vor schimba in bine? Am rezerve, in ceea ce ma priveste. Cred ca de foarte mult timp nu mai stim cine suntem, nu ne putem face o evaluare corecta, nu stim ce e bun si ce e rau.
Traim aici si acum, ca oameni fara vise si fara radacini.


Una din virtutile romanilor, sau cel mai mare blestem cred ca este ca poate sa suporte, sa indure fara a se razvrati. Capabilitatea de suferinta a acestui neam este infricosator de mare......si totusi? Chiar mai putem trai in acest fel cu noi insine?

Nu sunt nici mandra, nici rusinata de faptul ca sunt romanca. Sunt romanca dintr-un joc al sortii, nu e un merit personal. Din cand in cand ma sperie caci vad in mine tarele acestui neam.
La multi ani Romania, pozele sunt darul meu pentru voi toti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunta-ma de orice vrei, aici!

Let me know, here!