Dificultate-foarte simplu
Timp-15min
Cost-mediu
Ingrediente
Pt 2 portii
- 200ml smantana dulce 30%
- 100g branza gorgonzola
- Sare de mare
- 300g paste scurte
Mod de preparare
Puneti o oala cu apa la fiert in care atunci cand incepe sa fiarba adaugati sarea si pastele pe care le fierbeti al dente.
Intr-o cratita puneti smantana si gorgonzola taiata feliute mici si o puneti pe foc mediu, dureaza 3-4min. Amestecati pana se dizolva gorgonzola in smantana si trageti de pe foc.
Adaugati pastele scurse si 1-2 linguri din apa in care au fiert pastele si mai puneti pe foc inca un minut, amestecand cu o lingura.
Dati la masa fierbinti cu un praf de piper proaspat macinat.
Tips
Adevaratul secret al pastelor cu sos de branza este sa le manaci in timp util: foarte fierbinti sosul este inca foarte fluid, foarte reci sosul este deja solidificat. Cand sunt caldute sunt perfecte pentru ca sosul este semisolid si adera perfect la pastele tale.
Iti dau Dreptate la tot ce ai scris....
RăspundețiȘtergere