Dificultate-simplu
Timp-20min
Cost-mediu
Ingrediente
- 1 conopida medie (daca este mai mare, este simplu, mai pui maioneza)
- 1 legatura de marar
- 200g maioneza
- Sare de mare
- Piper proaspat macinat
Mod de preparare
Pui apa la fiert ca pentru paste fainoase. Sarezi atunci cand a inceput sa fiarba si pui conopida desfacuta in buchetele. O tii maxim 5 min la fiert, atat cat sa fie putin fiarta si mai mult cruda, pentru ca astfel confera o textura crocanta delicioasa.
Se scurge bine de tot conopida si se lasa sa se raceasca, dupa care o tai cubulete.
Adaugi peste ea maioneza, mararul tocat si piper proaspat macinat. Inainte de a adauga sare gusta, ca s-ar putea sa isi fi luat singura suficienta sare de la fiert.
Tips
Este o salata crocanta si simpla pe care o poti aromatiza si cu un usturoi daca vrei.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Anunta-ma de orice vrei, aici!
Let me know, here!