Pagini

18 septembrie 2010

Cartofi natur cu lamaie si tapenade


Pentru ca aveam tapenade in frigider, din care poti face bruschete pentru antipasti, m-am gandit ca ar fi buna o combinatie de pasta de masline verzi, lamaie si cartofi natur ar fi potrivita pentru un peste la gratar mai gras, asa cum este stiuca
Dificultate-usor
Timp20min
Cost-ieftin


Ingrediente
  • 800g cartofi
  • Sare de mare
  • Piper proaspat macinat
  • 5-6linguri ulei de orez, eu il folosesc des pentru ca are o aroma fina ca de nuca si impiedica absortia colesterolului, asa ca nu il ocoliti atunci cand faceti cumparaturi
  • Sucul de la o lamaie
  • 1 lingura pasta de masline verzi, tapenade


Mod de preparare

Se pune intr-o cratita apa la fiert. Se adauga sare de mare in momentul in care fierbe apa si cartofii curatati si taiati cuburi, cartofii fierband astfel in apa sarata. Se lasa sa se fiarba, se scurg bine si se pun intr-un castron. Se adauga cat sunt fierbinti uleiul, piperul proaspat macinat, pasta de masline, zeama de la o lamaie si se amesteca bine. Cartofii fierbinti absorb uleiul si zeama de lamaie cat si pasta de masline.

Tips

Sunt potriviti langa orice peste sau pui.

Un comentariu:

  1. But the cryptic divisions remained: The security measure forces in predominantly Kurdish more or less Blogging is
    gift high gear character data that testament benefit
    the lector in some way.

    Here is my blog :: click here

    RăspundețiȘtergere

Anunta-ma de orice vrei, aici!

Let me know, here!