Pagini

23 noiembrie 2010

Paste cu branza

Diferitele combinatii intre paste si branzeturi mi se par pur si simplu prea delicioase pentru a nu fi facute macar o data la 2 saptamani!

Pastele se fac rapid, in maxim 15min, asa ca de cate ori intrati pe usa hamesiti de la serviciu, pastele cu diverse chestii pe care le ai in frigider si ti se par a merge bine impreuna, sunt alegerea potrivita pentru o cina gatita rapid si savurata indelung!

Branza topita, ca si branza feta se pastreaza bine in frigider si se pot folosi la nevoie.

Dificultate-simplu
Timp-15min
Cost-ieftin


Ingrediente

Pentru 2 portii
  • -300g pasta, scurte, pentru ca sosul este foarte consistent
  • -60g branza topita, de care vrei tu, triunghiulete sau sub forma de paralelipiped
  • -70g branza feta, zdrobita cu furculita
  • -3 linguri de ulei de masline extra virgin
  • -sare de mare grunjoasa
  • -piper proaspat macinat


Mod de preparare

Pui o oala incapatoare cu apa la fiert. Atunci cand fierbe adaugi sarea de mare grunjoasa si pastele pe care le fierbi al dente.
Intr-o cratita incapatoare incalzesti uleiul de masline si apoi o tragi de pe foc, adaugi branza pe care o zdrobesti cu o furculita. Intre timp, pastele sunt aproape facute, asa ca adaugi 1-2 polonice de apa in care au fiert pastele peste branzeturile tale. Le fierbi 1-2 minute pana devin o crema. Adaugi pastele si mai fierbi totul 30 de secunde.

Tips
Pui pastele in farfurie, adaugi piper proaspat macinat si un fir de ulei extravirgin si le mananci fierbinti cu un pahar rece de vin alb sau roze

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunta-ma de orice vrei, aici!

Let me know, here!