Pagini

13 septembrie 2010

Pasta de peste afumat



Pestele afumat, usor sarat este un deliciu chiar si pentru neiubitoriide peste. Pestele afumat poate fi amestecat cu multe lucruri, asa ca eu propun astazi un amestec mai tomnatic.






Dificultate-usor
Timp-20min
Cost-ieftin


Ingrediente

  • Un macrou afumat, de aprox 200g
  • 2 ardei capia rosii, dulci si crocanti
  • 6 linguri de maioneza, un borcan cu maioneza este foarte folositor daca il ai prin frigider pentru ca il poti combina cu ceva si gata---ai o salata, un aperitiv sau un fel de mancare
  • Piper prospat macinat
  • Sucul de la ½ lamaie


Mod de preparare

Se indeparteaza pielea si oasele heringului afumat, se desface in fulgi, se adauga ardeiul capia taiat cubulete mici, maioneza, piperul si sucul de la o lamaie. Eu am mai pus cateva frunze de lamaita sau melissa cum i se mai spune, pentru ca are gust de lamaie.

Lasa amestecul sa isi intrepatrunda aromele pentru macar 1 ora la rece si aveti un peste aperitiv excelent.


Tips

Este foarte buna combinatia intre pestele afumat, care este usor sarat si cubuletele de ardei capia care este dulce si crocant. Se poate manca la cina sau mic dejun sau la o masa ca aperitiv, pus pe felii micute de paine prajita. Un peste afumat de calitate nu trebuie sa fie foarte sarat, asa ca gustati inainte sa cumparati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunta-ma de orice vrei, aici!

Let me know, here!