Pagini

07 septembrie 2010

Branza de burduf crema aromata de chimen si cimbrisor




Branza de burduf combinata cu diverse mirodenii si unt este cea mai buna crema pentru aperitiv! Este cremoasa, usor iute si aromata! O poti intinde pe bucatele mici de paiine prajita, poti face platori de aperitiv sau o poti pastra in recipienti ermetici in frigider pentru sandvisuri atunci cand este nevoie si tot iti mai ramane timp pentru a te pregati de o iesire in aer liber sau pentru te miri ce altceva!
Dificultate-foarte usor
Timp-10min
Cost-ieftin

Ingrediente

  • -150g branza de burduf la temperatura camerei
  • -50g unt moale, pe care il scoti din frigider cu o ora inainte sau il inmoi la microunde
  • -1 lingura de seminte de chimen
  • 3-5 fire de cimbrisor verde, sau 1 fir de cimbru verde, numai frunzulitele


Mod de preparare

Se amesteca untul cu branza de burduf pana ajunge o compozitie omogena. Se adauga semintele de chimen, frunzulitele de cimbrisor, care este suav sau daca doresti o aroma mai puternica pui frunzulite de cimbru, verde, amesteci bine de tot si gata! O poti pastra la frigider sau o poti pune pe bucatele mici de paine prajita, ca un aperitiv, la o petrecere sau o masa in familie, decorate cu seminte de in sau chimen si frunzulite de busuioc italian.

Tips

Este mai buna daca a stat cateva ore macar la rece, ca sa difuzeze aromele. Eu o fac de seara pentru dimineata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunta-ma de orice vrei, aici!

Let me know, here!