Pagini

27 septembrie 2010

Pangasius pane



Aceasta reteta am “furat-o” de la mama, care face un peste asa de bun ca il vine sa iti lingi degetele dupa ce l-ai mancat!

Dificultate-usor
Timp-30min
Cost-medium


Ingrediente

  • Pangasius, preferabil proaspat, dar merge si cel inghetat
  • 5-7catei de usturoi
  • Sare de mare
  • Piper proaspat macinat
  • Lamaie
  • 2oua
  • 3 linguri de faina


Mod de preparare

Se curata si se piseasa cateii de usturoi , se adauga sare si apa si se face in acest fel un mujdei de usturoi mai lung in care se lasa pangasiusul pentru min 15min.

Intre timp prepari pane-ul, ou si faina batute bine, adaugati piper proaspat macinat si incepeti sa trevceti bucatile de pangasius prin acest pane si se prajesc in tigaie 2-3 min pe fiecare parte. Se scot pe un platou tapetat cu hartie absorbanta ca sa isi lase uleiul in exces.

Tips

Se da la masa cu lamaie si mamei ii place si mamaliga, mie nu prea, asa ca mancati cum va place dar va asigur ca acest pangasius este foarte gustos cu o aroma fina de usturoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunta-ma de orice vrei, aici!

Let me know, here!